“ЧЕРЕН ПЕТЪК ПРЕЗ ЮНИ” намаление на ВСИЧКО от -15% до -30%
0 0 0 0

 удължена до 15.07.2024г.

СПАЛНО БЕЛЬО РАНФОРС PLATEX

ИЗРАБОТЕНО ОТ 100% ЕСТЕСТВЕН ПАМУК

Спалните комплекти Platex  са изработени от 100% естествен памук и висококачествено хасе Ранфорс. Използваме най-фината прежда, благодарение на която достигаме по-висока гъстота на нишките. Това  отличава материята с изключителна мекота и здравина. Багрите са наситени и издръжливи дори и след многократно пране.

100% Памук Ранфорс

570 нишки

Българска ръчна изработка

Допълнително удобство с удължени прихлупвания

За допълнително удобство нашето спално бельо Ранфорс е с удължено прихлупване на калъфката за възглавница и по-голяма широчина на долния чаршаф, за да бъдат винаги на мястото си, без да нарушават твоя комфорт...

100% памук – гаранция за качеството на спалното бельо

Изборът на спално бельо Ранфорс от 100% памук е идеалната комбинация на качество и бюджетност....

Предлаганото от нас спално бельо е изработено от 100% естествен памук, висококачествено хасе Ранфорс със забележителна гъстота на нишките. Ние използваме най-фината прежда благодарение на която достигаме по-висока гъстота на нишките, което отличава материята с изключителна мекота и здравина. Багрите са наситени и издръжливи дори и след многократни изпирания. За допълнително удобство нашето спално бельо Ранфорс е с удължено прихлупване на калъфката за възглавница и по-голяма широчина на долният чаршаф за да бъдат винаги на мястото си, без да нарушават вашия комфорт. Освен с фината материя, ние от Platex искаме да Ви заинтригуваме с качествена изработка на спално бельо ранфорс и разнообразните му десени.

Спално бельо Ранфорс десен Бяло | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс десен Елена Бежово | Platex 1945

Комфорт в спалнята със спално бельо ранфорс пролет-лято

Организираният и подреден дом може да донесе изключителна радост и спокойствие. Особено, когато говорим за летните месеци. Когато подредите неразборията в спалняте ще насъриче успокояване на иначе неспокойния ум и значително подобряване на съня, в следствие на насърченото движение на въздуха, което ще направи стаята по-хладна. Разбира се, коприненото и сатененото спално бельо са прекрасни на външен вид, но те ще доведат до неспокоен сън. Коприната е материал, който не абсорбира водата, което често води до неприятното усещане за лепкавост, в случай на изпотяване, особено през летните месеци. Ето защо, най-добре е да заложите на спално бельо Ранфорс от 100% памук. Памукът абсорбира влагата и е естествено дишащ. Това е изключително издръжлива материя, така че ще издържи на честите изпирания на спално бельо Ранфорс през летните месеци.

Спално бельо Ранфорс за добър сън

Известно е, че прекарваме една трета от живота ни в леглото. Инвестицията за добри легло и матрак винаги е била насърчавана като задължителна предпоставка за спокоен и качествен сън през нощта. Спалното бельо Ранфорс е последното парче на пъзела за идеалния сън. За много хора по-важно е да се избере спално белцо, което да е функционално и достъпно, отколкото стилно. За много хора луксозното спално бельо ранфорс може да изглежда точно това, което за други е задължително. Когато обаче осъзнаете колко е важен добрия нощен сън и как той може да се отрази на следващия ден, то ще разберете, че спалното бельо ранфорс е нещо, в което е добре да инвестирате. Това спално бельо ранфорс, което притежавате, е в непосредствена близост и контакт с кожата ви, на практика е неизменна част от леглото и съответно е редно да бъде приоритет при пренареждането на спалното ви пространство.

Спално бельо Ранфорс десен Кармела | Platex 1945

Спално бельо Ранфорс 100% памук – гаранция за качеството на спалното бельо

Изборът на спално бельо ранфорс от 100% памук е идеалната комбинация на качество и бюджетност. Поради тази причина, на пазара има голямо разнообразие от прекрасни колекции на памучни завивки, комплекти чаршафи и всякакъв вид спално бельо, което се предлага от различните производители. В сравнение със сатена, ранфорсът като материя не е толкова мек, но е много по-високо качество от обикновения памук, което го прави изключително популярен сред хората с по-високи стандарти, които държат на качеството, гарантирано при спланото бельо от 100% памук. Изключително популярни и търсени напоследък стават комплектите спално бельо ранфорс, които да бъдат дизайнерски или с нестандартни размери точно поради тези си качества. Едно от най-големите предимства на спалното бельо ранфорс 100% памук, е че то е предложение, чието предназначение е да бъде използвано дълги години, без да намали драстично качеството си. Памучната материя за спално бельо Ранфорс е идеална за вашето семейно легло, за леглото на детето, или дори за леглата в стаята за гости. Спално бельо Ранфорс 100% памук е чудесен избор за леглото на едно дете или леглото на тийнейджъра, тъй като е здраво и лесно се пере. Като цяло памукът е предпочитан не толкова заради естетически качества на завивките, които естествено в съвременната технологична среда могат да се компенсират, но заради изключителните си качества да запазва топлината през зимата и да не запарва през лятото. Ранфорсът би могъл да се пречисли към луксозната гама на спалното бельо, въпреки фактът, че не е особено еластичен и не разполага с всички качества на други по-висококачествени материи за спално бельо с примеси. Мекотата е това, което отличава спално бельо ранфорсът от всички други хасета. Като потребители, вие не можете да си позволите компромис с комфорта по време на сън, тъй като той е изключително важен за добра почивка. А това значи, че и производителите на спално бельо ранфорс не биха могли.

Спално бельо Ранфорс десен Океан | Platex 1945

Едноцветно спално бельо ранфорс

Що се отнася до обзавеждането в спалнята, до съня и до избора на спално бельо ранфорс, днес както никога досега, изборът е толкова голям, че човек се чуди как по-точно да избере и да бъде сигурен в правилния си избот. Трудно е да се разграничат всички критерии, по които да се оцени адекватно правилния избор на чаршафи, завивки, възглавници или одеяла. В България бяхме свикнали, че белият цвят в спалнята е класически за спално бельо ранфорс и дълги години този стереотип беше налаган сред средностатистическия потребител. В последните години обаче, всички стереотипи са разчупени, чувството за един преобладаващ цвят за спално бельо ранфорс обаче, сякаш е останало да битува и това рефлектира в избора на завивки. Нека се спрем конкретно тогава на едноцветното спално бельо ранфорс. Тук акцентираме върху начина, по който цветовете влияят върху настроението на човек. Белият цвят на спално бельо ранфорс например е завръщане към класическото усещане – към чистотата и неутралното усещане. Червеното спално бельо ранфорс е по-страстно и силно, и е за горещи емоции в спалнята, или за усещане за комфорт през зимата. Синьото спално бельо ранфорс е някак по-хладно и размива усещането за време. При него се спи по-качествено. Чисто психологически едноцветното бельо ранфорс е подходящо заради силното въздействие на цвета върху психиката на човека и оттам върху неговото настроение. Спално бельо ранфорс мнения

Спално бельо Ранфорс десен Париж | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс десен Романс | Platex 1945

Спално бельо ранфорс мнения

В електронните магазини за спално бельо ранфорс може да намерите богат асортимент спално бельо ранфорс за деца, спално бельо ранфорс за жени и спално бельо ранфорс за мъже. Всеки един комплект спално бельо ранфорс включва чаршафи, плик и калъфки, като допълнително се предлагат и елементи като възглавници, олекотени завивки, шалтета и други. Тези комплекти включват обикновено спално бельо ранфорс 4 части, спално бельо ранфорс 5 части или спално бельо ранфорс 6 части. В магазините спално бельо ранфорс онлайн са представени детайлно характеристиките на всеки един продукт като спално бельо ранфорс цени, размери и цветове на спално бельо ранфорс. Например, комплектите спално бельо ранфорс могат да представляват спално бельо ранфорс за жени и мъже. Освен комплекти спално бельо ранфорс за жени и мъже, може да закупите бяло спално бельо ранфорс и цветно спално бельо ранфорс, както и спанло бельо ранфорс с намаление.

Виж повече Скрий

Често задавани въпроси

Наистина ли спалното бельо Platex e от 100% памук?

Да. Ние никога не правим компромис с качеството на продуктите ни. В нашето спално бельо ще намерите само материи от 100% естествен памук.

Какви са стандартните спални комплекти и за какви легла са подходящи?

Стандартните ни размери спални комплекти са четири вида и са подходящи за легла с дължина 190 см  или 200 см, а широчината им съответно:

  • Единичен комплект – 80-90 см
  • Комплект приста или малка спалня  – 100-140 см
  • Комплект спалня – 140-180 см
  • Комплект от  5 части с два плика – 160-180 см

Всичко зависи от личните ти предпочитания, както и от размерите на твоето легло.

Какви са размерите на стандартни комплекти спално бельо?
  • Единичен комплект чаршафи (3 части)

Плик – 150 / 215 см

Долен чаршаф – 150 / 220 см

Калъфка – 50 / 70 см

  • Комплект чаршафи за приста или малка спалня (4 части)

Плик – 180 / 215 см

Долен чаршаф – 200 / 220 см

Калъфки (2 бр.) – 50 / 70 см

  • Комплект чаршафи за спалня (4 части)

Плик – 200 / 215 см

Долен чаршаф – 220 / 240 см

Калъфки (2 бр.) – 50 / 70 см

  • Комплект чаршафи с два плика (5 части)

Плик (2бр.) – 150 / 215 см

Долен чаршаф – 220 / 240 см

Калъфки (2 бр.) – 50 / 70 см

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всяка поръчка над 149лв

Бърза доставка

работа по твоята поръчка започва до 24 часа след получаване

14 дни право на връщане

всички наши пратки се изпращат с право на преглед преди получаване

Купи сега, плати по-късно

купи сега и плати през следващите 4 месеца с 0% лихва.

ЧЕРЕН ПЕТЪК ПРЕЗ ЮНИ

НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКО
от -15% до -30%

До 30.06.2024г. (удължена до 15.07.2024г.) можеш да се възползваш от -15% до 30% отстъпка на ВСИЧКИ продукти в сайта на Platex.

Отстъпката важи за всички продукти и е автоматично приложена под формата на промоция.*

  * За продуктите с функцията за персонализиране “Сглоби сам” (от категориите матраци, топ матраци и скандинавски легла) трябва да добавиш отстъпката ръчно. Това става след добавяне на продукта в количката. След това трябва да въведеш съответния промо код “SGLOBISAM15” (за легла) или “SGLOBISAM30”  (за матраци и топ матраци) за да използваш отстъпката.

Полетата за промо кодове може да намериш в количката или на финалната стъпка при въвеждане на данните за доставка и финализиране на поръчката.

До 30.06.2024г. (удължена до 20.02.2024) можеш да се възползваш от -10% до -25% отстъпка на подбрани продукти в сайта на Platex.bg

Отстъпката важи само за продукти в промоция и е автоматично приложена под формата на намаление.

Подбраните продуктите в промоция са от категории: Спално бельо, Възглавници, Протектори за матраци и Моторни легла.

Промоция "Сглоби сам"

-15% отстъпка

До 21.04.2024  (удължена до 06.05.2024г.) можеш да се възползваш от -15% отстъпка с опцията „Сглоби сам“ на Моторни легла, Матраци и Топ матраци.

Това става след добавяне на продукта в количката. След това трябва да въведеш промо кода “SGLOBISAM15” за да използваш отстъпката от -15%.

Полетата за промо кодове може да намериш в количката или на финалната стъпка при въвеждане на данните за доставка и финализиране на поръчката.

Разгледай намаленията с опцията "Сглоби сам" в категории:

Разгледай другите намаления в категории: