Протектори
за матраци

сигурност и защита за матрака

Предпази матрака си от замърсявания и петна. Протекторите за матрак Platex ще ти помогнат да поддържаш по-добра хигиена на матрака, да предотвратиш евентуалното задържане на неприятни миризми и ще удължиш  животa на матрака си. 

Високите стандарти на производство, които спазваме, както и качествените материали, с които работим, правят нашите протектори за матраци задължителен продукт в обзавеждането на всяко легло.

Какви протектори за матраци можеш да откриеш на Platex.bg

Промоция

До -25%

Цени от 14.60 лв

Цени от 17.20 лв

100% Непромокаем

Ластик в ъглите

Рециклиран микрофибър

Промоция

До -25%

Цени от 22.50 лв

Цени от 26.50 лв

100% Непромокаем

Ластик по целия борд

Рециклиран микрофибър

До -25%

Промоция

Цени от 25.80 лв

Цени от 30.30 лв

Скандинавски стил

Ластик в ъглите

100% Памучен хавлиен плат

Промоция

До -25%

Цени от 33.70 лв

Цени от 39.60 лв

Скандинавски стил

Ластик по целия борд

100% Памучен хавлиен плат

С грижа за природата

Всички наши продукти са произведени с грижа към природата – използвайки технологии, редуциращи излишния отпадък и зелена енергия от соларната ни централа.

Видове протектори за матраци спрямо начина им на закрепяне

Закрепяне тип ъглови ластици
Пришити ластици в четирите ъгъла на протектора, които преминават под матрака. По този начин протекторът се закрепя и прилепва плътно към матрака без опасност от изваждане на някои от ластиците.
Закрепяне тип долен чаршаф с ластик
Протекторът обгръща целия матрак, както отстрани, така и отдолу. Има пришит ластик по цялата дължина на краищата, които пристягат протектора под матрака. Тази комбинация прави протектора още по-стабилен, за да не се измества по време на сън. При този вид протектори за матраци основният материал на протектора е само от горната страна на матрака, а отстрани и отдолу материята е 100% ранфорс.

Непромокаем протектор

Непромокаемият протектор за матрак е изработен от специален двуслоен плат....

Скандинавски протектор

Скандинавският протектор за матрак е изработен от хавлиен плат от 100% памук.....

Често задавани въпроси

Защо протекторът за матрак е толкова важен?

Качественият и спокоен сън е нужен, за да се чувстваш свеж и отпочинал на следващия ден. Матракът трябва да бъде с безупречно качество, а за да го използваш по-дълго време и да го запазиш непокътнат, ти препоръчваме да му сложиш протектор за матрак. 

 

Протекторите за матраци Platex ще допринесат за добрата хигиена и чистота на матрака. Протекторът ще предотврати евентуални петна или зацапвания, като същевременно ще удължи живота му.

Как да поддържам протектора за матрак?

Протекторът за матрак може да бъде изпран лесно и удобно в перална машина до 60 градуса. Препоръчваме да го пере редовно със смяната на спалното бельо.

Непромокаеми ли са протекторите за матраци?

Предлагаме 2 модела протектори 

  • Непромокаем протектор, гарантира 100%  пълна защита от проникване на течности. 

 

  • Скандинавски протектор, който е от 100% хавлиен плат и не е напълно непромокаем, но поема влага и предпазва матрака от по-малко количество течности.
Има ли физически магазин, където може да се види протекторът?

Да. Имаме физически магазин, където можеш да видиш и закупиш протектора за матрак, както и всички наши продукти.  Магазинът се намира в гр. Ихтиман на 45 мин от центъра на София.

Мога ли да изпробвам преди да закупя?

Можеш да пробваш протектора преди да решиш да го закупиш. Предлагаме ти възможността да посетиш нашите къщи за гости в гр. Дряново. 

Ако желаеш повече информация, не се колебай да се свържеш с нас на посочените контакти.

Как се поставя протекторът за матрак?

Протекторът се прикрепя към матрака чрез ластици. Предлагаме два вида протектори спрямо начина им на поставяне. Имаме протектор, който е с пришити ластици в четирите ълъга, и такъв, който наподобява долен чаршаф с ластик. Можеш да разгледаш протекторите за матраци на сайта ни и да избереш този, който смяташ, че ще ти бъде най-удобен.

Какви са размерите на протекторите за матраци?

Размерите на протекторите за матраци за универсални.  Подходящи за всякакъв матрак и топ матрак или разтегателен. В стандартните размери можеш да откриеш протектор за матрак за спалня, приста или за единично легло. А при по-нестандартни размери,  използвай функцията за персонализиране.

Ако изпитваш затруднение с  определяне на размера на протектора, свържи се с нас. Ние ще ти съдействаме и ще отговорим на всичките ти  въпроси.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всяка поръчка над 99лв

Бърза доставка

работа по твоята поръчка започва до 24 часа след получаване и

14 дни право на връщане

всички наши пратки се изпращат с право на преглед преди получаване

Купи сега, плати по-късно

купи сега и плати през следващите 4 месеца с 0% лихва.

Леглото може да бъде поставено директно на земята и няма нужда от крачета. Ако предпочитате леглото ти да бъде по-високо може да добавиш повдигащи крачета от съответния размер за да достигнете нужната височина