СПАЛНО БЕЛЬО РАНФОРС - PLATEX

изработени от 100% естествен памук

Предлаганите от нас спални комплекти са изработени от 100% естествен памук, висококачествено хасе Ранфорс със забележителна гъстота на нишките. Ние използваме най-фината прежда благодарение на която достигаме по-висока гъстота на нишките, което отличава материята с изключителна мекота и здравина. Багрите са наситени и издръжливи дори и след многократни изпирания.

100% Памук Ранфорс

Произведени в България

Ръчно изработени

Фина прежда

Естествени материали

Комфорт и иновации

СПАЛНО БЕЛЬО

100% Памук

Ръчно изработени

Комфорт и иновации

Разнообразие

Показване на 1–24 от 28 резултата

Виж повече

Спално бельо Ранфорс

Предлаганото от нас спално бельо е изработено от 100% естествен памук, висококачествено хасе Ранфорс със забележителна гъстота на нишките. Ние използваме най-фината прежда благодарение на която достигаме по-висока гъстота на нишките, което отличава материята с изключителна мекота и здравина. Багрите са наситени и издръжливи дори и след многократни изпирания. За допълнително удобство нашето спално бельо Ранфорс е с удължено прихлупване на калъфката за възглавница и по-голяма широчина на долният чаршаф за да бъдат винаги на мястото си, без да нарушават вашия комфорт. Освен с фината материя, ние от Platex искаме да Ви заинтригуваме с качествена изработка на спално бельо ранфорс и разнообразните му десени.
Спално бельо Ранфорс десен Бяло | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс десен Бяло | Platex 1945

Комфорт в спалнята със спално бельо ранфорс пролет-лято

Организираният и подреден дом може да донесе изключителна радост и спокойствие. Особено, когато говорим за летните месеци. Когато подредите неразборията в спалняте ще насъриче успокояване на иначе неспокойния ум и значително подобряване на съня, в следствие на насърченото движение на въздуха, което ще направи стаята по-хладна. Разбира се, коприненото и сатененото спално бельо са прекрасни на външен вид, но те ще доведат до неспокоен сън. Коприната е материал, който не абсорбира водата, което често води до неприятното усещане за лепкавост, в случай на изпотяване, особено през летните месеци. Ето защо, най-добре е да заложите на спално бельо Ранфорс от 100% памук. Памукът абсорбира влагата и е естествено дишащ. Това е изключително издръжлива материя, така че ще издържи на честите изпирания на спално бельо Ранфорс през летните месеци.
Спално бельо Ранфорс десен Елена Бежово | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс десен Елена Бежово | Platex 1945

Спално бельо Ранфорс за добър сън

Известно е, че прекарваме една трета от живота ни в леглото. Инвестицията за добри легло и матрак винаги е била насърчавана като задължителна предпоставка за спокоен и качествен сън през нощта. Спалното бельо Ранфорс е последното парче на пъзела за идеалния сън. За много хора по-важно е да се избере спално белцо, което да е функционално и достъпно, отколкото стилно. За много хора луксозното спално бельо ранфорс може да изглежда точно това, което за други е задължително. Когато обаче осъзнаете колко е важен добрия нощен сън и как той може да се отрази на следващия ден, то ще разберете, че спалното бельо ранфорс е нещо, в което е добре да инвестирате. Това спално бельо ранфорс, което притежавате, е в непосредствена близост и контакт с кожата ви, на практика е неизменна част от леглото и съответно е редно да бъде приоритет при пренареждането на спалното ви пространство.
Спално бельо Ранфорс десен Кармела | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс десен Кармела | Platex 1945

Спално бельо Ранфорс 100% памук – гаранция за качеството на спалното бельо

Изборът на спално бельо ранфорс от 100% памук е идеалната комбинация на качество и бюджетност. Поради тази причина, на пазара има голямо разнообразие от прекрасни колекции на памучни завивки, комплекти чаршафи и всякакъв вид спално бельо, което се предлага от различните производители. В сравнение със сатена, ранфорсът като материя не е толкова мек, но е много по-високо качество от обикновения памук, което го прави изключително популярен сред хората с по-високи стандарти, които държат на качеството, гарантирано при спланото бельо от 100% памук. Изключително популярни и търсени напоследък стават комплектите спално бельо ранфорс, които да бъдат дизайнерски или с нестандартни размери точно поради тези си качества. Едно от най-големите предимства на спалното бельо ранфорс 100% памук, е че то е предложение, чието предназначение е да бъде използвано дълги години, без да намали драстично качеството си. Памучната материя за спално бельо Ранфорс е идеална за вашето семейно легло, за леглото на детето, или дори за леглата в стаята за гости. Спално бельо Ранфорс 100% памук е чудесен избор за леглото на едно дете или леглото на тийнейджъра, тъй като е здраво и лесно се пере. Като цяло памукът е предпочитан не толкова заради естетически качества на завивките, които естествено в съвременната технологична среда могат да се компенсират, но заради изключителните си качества да запазва топлината през зимата и да не запарва през лятото. Ранфорсът би могъл да се пречисли към луксозната гама на спалното бельо, въпреки фактът, че не е особено еластичен и не разполага с всички качества на други по-висококачествени материи за спално бельо с примеси. Мекотата е това, което отличава спално бельо ранфорсът от всички други хасета. Като потребители, вие не можете да си позволите компромис с комфорта по време на сън, тъй като той е изключително важен за добра почивка. А това значи, че и производителите на спално бельо ранфорс не биха могли.
Спално бельо Ранфорс десен Океан | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс десен Океан | Platex 1945

Едноцветно спално бельо ранфорс

Що се отнася до обзавеждането в спалнята, до съня и до избора на спално бельо ранфорс, днес както никога досега, изборът е толкова голям, че човек се чуди как по-точно да избере и да бъде сигурен в правилния си избот. Трудно е да се разграничат всички критерии, по които да се оцени адекватно правилния избор на чаршафи, завивки, възглавници или одеяла. В България бяхме свикнали, че белият цвят в спалнята е класически за спално бельо ранфорс и дълги години този стереотип беше налаган сред средностатистическия потребител. В последните години обаче, всички стереотипи са разчупени, чувството за един преобладаващ цвят за спално бельо ранфорс обаче, сякаш е останало да битува и това рефлектира в избора на завивки. Нека се спрем конкретно тогава на едноцветното спално бельо ранфорс. Тук акцентираме върху начина, по който цветовете влияят върху настроението на човек. Белият цвят на спално бельо ранфорс например е завръщане към класическото усещане – към чистотата и неутралното усещане. Червеното спално бельо ранфорс е по-страстно и силно, и е за горещи емоции в спалнята, или за усещане за комфорт през зимата. Синьото спално бельо ранфорс е някак по-хладно и размива усещането за време. При него се спи по-качествено. Чисто психологически едноцветното бельо ранфорс е подходящо заради силното въздействие на цвета върху психиката на човека и оттам върху неговото настроение. Спално бельо ранфорс мнения
Спално бельо Ранфорс десен Париж | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс десен Париж | Platex 1945

Спално бельо ранфорс мнения

В електронните магазини за спално бельо ранфорс може да намерите богат асортимент спално бельо ранфорс за деца, спално бельо ранфорс за жени и спално бельо ранфорс за мъже. Всеки един комплект спално бельо ранфорс включва чаршафи, плик и калъфки, като допълнително се предлагат и елементи като възглавници, олекотени завивки, шалтета и други. Тези комплекти включват обикновено спално бельо ранфорс 4 части, спално бельо ранфорс 5 части или спално бельо ранфорс 6 части. В магазините спално бельо ранфорс онлайн са представени детайлно характеристиките на всеки един продукт като спално бельо ранфорс цени, размери и цветове на спално бельо ранфорс. Например, комплектите спално бельо ранфорс могат да представляват спално бельо ранфорс за жени и мъже. Освен комплекти спално бельо ранфорс за жени и мъже, може да закупите бяло спално бельо ранфорс и цветно спално бельо ранфорс, както и спанло бельо ранфорс с намаление.
Спално бельо Ранфорс десен Романс | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс десен Романс | Platex 1945


Спално бельо Ранфорс
Комфорт в спалнята със спално бельо ранфорс пролет-лято
Спално бельо Ранфорс за добър сън
Спално бельо Ранфорс 100% памук – гаранция за качеството на спалното бельо
Едноцветно спално бельо ранфорс
Спално бельо ранфорс мнения

ОЧАКВАЙ СКОРО
НОВИЯТ НИ УЕБСАЙТ

Абонирай се и ще получиш:
ваучер за

-10%
отстъпка

ОЧАКВАЙ СКОРО НОВИЯТ НИ УЕБСАЙТ

Бъди от първите, които ще могат да се насладят на:

  • „Сглоби сам“ – нови функции за персонализиране на продукти
  • Нови модели Скандинавски моторни легла
  • Нови продуктови категории:
    • Матраци
    • Топ матраци
    • Протектори за матраци

Ще ти изпратим ваучера щом новата версия на сайта е online, а след това ще те държим в течение за други неустоими оферти. Винаги можеш да се отпишеш, ако не искаш да получаваш повече оферти от нас..