СПАЛНО БЕЛЬО РАНФОРС - PLATEX

изработени от 100% естествен памук

Предлаганите от нас спални комплекти са изработени от 100% естествен памук, висококачествено хасе Ранфорс със забележителна гъстота на нишките. Ние използваме най-фината прежда благодарение на която достигаме по-висока гъстота на нишките, което отличава материята с изключителна мекота и здравина. Багрите са наситени и издръжливи дори и след многократни изпирания.

100% Памук Ранфорс

Произведени в България

Ръчно изработени

Фина прежда

Естествени материали

Комфорт и иновации

СПАЛНО БЕЛЬО

100% Памук

Ръчно изработени

Комфорт и иновации

Разнообразие

Показване на 12 резултата

Спално бельо Ранфорс Platex

Предлаганото от нас спално бельо е изработено от 100% естествен памук, висококачествено хасе Ранфорс със забележителна гъстота на нишките. Ние използваме най-фината прежда благодарение на която достигаме по-висока гъстота на нишките, което отличава материята с изключителна мекота и здравина. Багрите са наситени и издръжливи дори и след многократни изпирания. За допълнително удобство нашето спално бельо Ранфорс е с удължено прихлупване на калъфката за възглавница и по-голяма широчина на долният чаршаф за да бъдат винаги на мястото си, без да нарушават вашия комфорт. Освен с фината материя, ние от Platex искаме да Ви заинтригуваме с качествена изработка на спално бельо ранфорс и разнообразните му десени.
Спално бельо Ранфорс десен Бяло | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс десен Бяло | Platex 1945

Комфорт в спалнята пролет-лято

Вероятно знаете каква е радостта, която може да донесе подреденият и организиран дом. Това е особено вярно през летните месеци. Подреждането на бъркотията в спалнята не е само за насърчаване на спокойния ум (и по-добрия сън), но също така ще насърчи движението на въздуха, което ще направи стаята по-хладна. Разбира се, коприненото и сатененото спално бельо са прекрасни на външен вид, но те ще доведат до неспокоен сън. Коприната отблъсква водата, а не я абсорбира, така че чаршафите могат да станат неприятни и лепкави, ако изберете този материал за вашето лятно спално бельо. Ето защо, най-добре е да заложите на спално бельо Ранфорс от 100% памук. Памукът абсорбира влагата и е естествено дишащ. Това е изключително издръжлива материя, така че ще издържи на честите изпирания на спално бельо Ранфорс през летните месеци.
Спално бельо Ранфорс десен Елена Бежово | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс десен Елена Бежово | Platex 1945

Спално бельо Ранфорс за добър сън

Известно е, че прекарваме една трета от живота ни в леглото. Казвали са ни го многократно отново и отново и отдавна вече знаем, че инвестирането в добро легло и матрак са задължителни за спокоен нощен сън. Спалното бельо Ранфорс е последното парче на пъзела за идеалния сън. За жалост качеството, достъпността и функционалността често са по-важни от самия стил. За много хора луксозното спално бельо ранфорс може да изглежда точно това, което за други е задължително. Когато обаче осъзнаете колко е важен добрия нощен сън и как той може да се отрази на следващия ден, то ще разберете, че спалното бельо ранфорс е нещо, в което е добре да инвестирате. Вашето спално бельо ранфорс е част от леглото и е в постоянен контакт с вашата кожа и следователно трябва да бъде един от вашите приоритети при актуализиране на вашето пространство за спане.
Спално бельо Ранфорс десен Кармела | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс десен Кармела | Platex 1945

100 % Ранфорс памук – гаранция за качеството на спално бельо

Ранфорс памук е перфектната комбинация от качество и достъпност. Ето защо винаги като потребители имате възможността да следите за впечатляващи колекции от Ранфорс памучни олекотени завивки, комплекти спално бельо Ранфорс, както и памучни чаршафи – всичко това като предложения в онлайн каталозите. Ранфорсът не е толкова мека материя като сатенените памучни тъкани, но тя е на по-високо качество, отколкото стандартния памук и става все по-популярна особено за претенциозните потребители – които искат гаранция за качество и лукс в 100 % памук. Особено много се търсят дизайнерски решения за спално бельо Ранфорс, които да се настанят в леглото. Ранфорс памукът е предложение за спално бельо Ранфорс с предназначение да даде много години вярна служба в спалнята. Памучната материя за спално бельо Ранфорс е идеална за вашето семейно легло, за леглото на детето, или дори за леглата в стаята за гости. Спално бельо Ранфорс 100% памук е чудесен избор за леглото на едно дете или леглото на тийнейджъра, тъй като е здраво и лесно се пере. Като цяло памукът е предпочитан не толкова заради естетически качества на завивките, които естествено в съвременната технологична среда могат да се компенсират, но заради изключителните си качества да запазва топлината през зимата и да не запарва през лятото. Въпреки, че не е много еластичен и няма много от качествата на други материи за спално бельо, които са примеси, ранфорсът е много фин и е подходящ за луксозната гама спално бельо. Мекотата е това, което отличава спално бельо ранфорсът от всички други хасета. В крайна сметка, в леглото е най-важен комфорта по време на почивката и съня и нито производителите, нито потребителите могат да си позволяват компромиси със спалното бельо ранфорс.
Спално бельо Ранфорс десен Океан | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс десен Океан | Platex 1945

Едноцветно спално бельо ранфорс

Що се отнася до обзавеждането в спалнята, до съня и до избора на спално бельо ранфорс, днес както никога досега, изборът е толкова голям, че човек се чуди кой е подходящият избор; по какви критерии да се води, когато избира чаршафите, одеялото, завивките, възглавниците. В България бяхме свикнали, че белият цвят в спалнята е класически за спално бельо ранфорс и дълги години този стереотип беше налаган сред средностатистическия потребител. В последните години обаче, всички стереотипи са разчупени, чувството за един преобладаващ цвят за спално бельо ранфорс обаче, сякаш е останало да битува и това рефлектира в избора на завивки. Нека се спрем конкретно тогава на едноцветното спално бельо ранфорс. Става дума за чистото взаимодействие на цвета върху настроението на човека. Белият цвят на спално бельо ранфорс например е завръщане към класическото усещане – към чистотата и неутралното усещане. Червеното спално бельо ранфорс е по-страстно и силно, и е за горещи емоции в спалнята, или за усещане за комфорт през зимата. Синьото спално бельо ранфорс е някак по-хладно и размива усещането за време. При него се спи по-качествено. Чисто психологически едноцветното бельо ранфорс е подходящо заради силното въздействие на цвета върху психиката на човека и оттам върху неговото настроение. Спално бельо ранфорс мнения
Спално бельо Ранфорс десен Париж | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс десен Париж | Platex 1945

Спално бельо ранфорс мнения

В електронните магазини за спално бельо ранфорс може да намерите богат асортимент спално бельо ранфорс за деца, спално бельо ранфорс за жени и спално бельо ранфорс за мъже. Всеки един комплект спално бельо ранфорс включва чаршафи, плик и калъфки, като допълнително се предлагат и елементи като възглавници, олекотени завивки, шалтета и други. Тези комплекти включват обикновено спално бельо ранфорс 4 части, спално бельо ранфорс 5 части или спално бельо ранфорс 6 части. В магазините спално бельо ранфорс онлайн са представени детайлно характеристиките на всеки един продукт като спално бельо ранфорс цени, размери и цветове на спално бельо ранфорс. Например, комплектите спално бельо ранфорс могат да представляват спално бельо ранфорс за жени и мъже. Освен комплекти спално бельо ранфорс за жени и мъже, може да закупите бяло спално бельо ранфорс и цветно спално бельо ранфорс, както и спанло бельо ранфорс с намаление.
Спално бельо Ранфорс десен Романс | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс десен Романс | Platex 1945
Спално бельо Ранфорс Platex
Комфорт в спалнята пролет-лято
Спално бельо Ранфорс за добър сън
100 % Ранфорс памук – гаранция за качеството на спално бельо
Едноцветно спално бельо ранфорс
Спално бельо ранфорс мнения