“ЧЕРЕН ПЕТЪК ПРЕЗ ЮНИ” намаление на ВСИЧКО от -15% до -30%
0 0 0 0

 удължена до 15.07.2024г.

Моторни легла

комфорт на един бутон разстояние

Потопи се в комфорт и уют с помощта на безжичното дистанционно управление и ултра тих мотор. С моторното легло Platex можеш да преобърнеш играта.

Специално за моментите, в които не ти се става от леглото и се нуждаеш от качествена почивка, моторното легло ще направи ежедневието ти много по-удобно. 

Забрави за обикновено легло и се впусни в едно вълнуващо приключение, което ще ти гарантира възстановяващ сън и истинска почивка.

Моторно скандинавско легло Platex

Конфигурирай сам своето легло

Стараем се да оправдаем всички твои очаквания, затова предлагаме възможност за индивидуализиране. Можеш да поръчаш уникално скандинавско моторно легло, съобразено с твоите изисквания и лични предпочитания.

Цена от 1 429 лв - 5065 лв

Какви моторни легла можеш да откриеш на Platex.bg

Ако предпочиташ готовите решения, сме направили най-добрата селекция в 3 модела:

Моторно скандинавско легло Platex – Basic Comfort

Моторно скандинавско легло Platex – Basic Comfort

цени от 1,502.00 лв.

Basic Comfort – Изчистен модел, съсредоточен да предложи най-важните функции на моторното легло на достъпна цена.

Моторно скандинавско легло Platex – Basic Comfort
Повдигащ моторен механизъм с безжично дистанционно
Моторно скандинавско легло Platex – Basic Comfort
Матрак от високоеластична пяна
Моторно скандинавско легло Platex – Basic Comfort
Сам избираш тапицерия и височина
Моторно скандинавско легло Platex – Memory Plain

Моторно скандинавско легло Platex – Memory Plain

цени от 2,009.00 лв.

Memory Plain – Модел, съобразен със скандинавските стандарти, всичко нужно за комфорта и стилна визия.

Моторно скандинавско легло Platex – Memory Plain
Повдигащ моторен механизъм с безжично дистанционно
Моторно скандинавско легло Platex – Memory Plain
Топ матрак с Мемори пяна и табла Plain
Моторно скандинавско легло Platex – Memory Plain
Сам избираш тапицерия и височина
Моторно скандинавско легло Platex – Chester Max

Моторно скандинавско легло Platex – Chester Max

цени от 2,495.00 лв.

Chester Max – Най-висок клас конфигурация за максимален комфорт и най-стилна визия.

Моторно скандинавско легло Platex – Chester Max
Повдигащ моторен механизъм с безжично дистанционно
Моторно скандинавско легло Platex – Chester Max
Топ матрак Зима/Лято с Латекс и табла Chesterfield
Моторно скандинавско легло Platex – Chester Max
Сам избираш тапицерия и височина

С грижа за природата

Всички наши продукти са произведени с грижа към природата – използвайки технологии, редуциращи излишния отпадък и зелена енергия от соларната ни централа.

Релаксирай във всевъзможни пози със Скандинавско легло

Благодарение на моторното легло, можеш да се наместиш в най-удобната за теб поза и то натискайки само един бутон.

Леглото се повдига в областта на главата и краката, като дава възможност да релаксираш по всевъзможни начини.

Комфорт на един бутон разстояние

Използвайки дистанционното управление, лесно ще намериш подходяща поза за четене, гледане на телевизия или спане.

Можеш да персонализираш позицията на леглото спрямо своите предпочитания - да повдигнеш главата, тялото или краката, в зависимост от това как ще ти бъде най-удобно.

Тапицерска дамаска, придаваща стил и елегантност
skandinavsko-motorno-leglo-tapicerska-tabla-zelena-1

Рамката, таблата и други елементи на повдигащото леглото са тапицирани в елегантна дамаска, която създава комфорт и уют в спалнята. Имаш възможност да избираш между широка гама от цветове и стилни предложения.

Предлагаме ти избор от две колекции тапицерии, като всяка от тях разполага с по пет красиви цвята. Можеш да откриеш колекция Excalibur, която е тъкана от текстил, и колекция Flow, която е велурена и създава уникалното усещане за мекота.

Тапицерска табла
skandinavsko-motorno-leglo-tapicirana-tabla-leglo

Тапицерската табла придава завършен и стилен вид на моторното легло и допълнителен комфорт при облягане. Тя е направена от дърво, което също е облечено в тапицерията на леглото. Чрез функцията за „Персонализирай“ можеш да избираш между четири вида тапицерска табла или без нея.

За да ти осигурим максимално удобство, предлагаме допълнителен аксесоар към тапицерската табла. Това е малък джоб, в който можеш сложиш дистанционното управление, книга или друга вещ, която искаш да ти бъде под ръка. Също така, можеш да избереш в кой край на леглото да бъде поставен допълнителния джоб към тапицерската табла.
Джоб органайзер
dzob-organaizer-motorno-leglo

За да ти осигурим максимално удобство, добавихме изключително функционалния джоб органайзер . Това е малък джоб, в който можеш сложиш дистанционното управление, книга, телефон или друга вещ, която искаш да ти бъде под ръка.

Той е подвижен и има самозалепваща лента, която ти позволява да поставиш джоб органайзера на матрака, рамката или таблата и то на най-удобната за теб позиция.

Матрак и топ матрак за двоен комфорт
skandinavsko-motorno-leglo-matrak-i-top-matrak

Какво е скандинавско легло без матрак и топ матрак? За да бъдат сънят и почивката ти наистина качествени, нашите легла се предлагат с матрак и топ матрак, съобразени със скандинавските стандартни и изработени от висококачествени материали.

Ядрото на матрака е съставено от 18 см високоеластична полиуретанова пяна. За да ти гарантираме абсолютен комфорт, ти даваме възможността да избереш топ матрака за твоето моторно легло. Можеш да закупиш легло и без топ матрак или да избереш такъв, в зависимост от различните ядра, които предлагаме - от полиуретанова пяна, мемори пяна или латекс. Избери своята конфигурация с функцията „Персонализирай“.

Матракът и топ матракът разполагат със сваляеми калъфи, които лесно се перат в перална машина и ги предпазват от износване, гарантирайки за издръжливостта им. За още по-голямо удобство и комфорт моделите ни легла от 160 см и 180 см са разделени в средата за индивидуално повдигате от лявата или дясната страна. Леглото вече не е това, което беше. С моторното легло можеш лесно да се настаниш в най-удобната поза.

Повдигащи крачета - избери точната височина за теб
skandinavsko-motorno-leglo-kracheta-razmeri-cherni

Благодарение на компактния моторен механизъм и здравата конструкция скандинавското легло може да бъде поставено директно на пода. Тъй като се грижим за комфорта на всеки наш клиент, предлагаме различни повдигащи крачета. С тях сам можеш сам да определиш подходяща височина на леглото ти.

Леглата според модела или конфигурацията са високи от 30см до 46см. Ако предпочиташ по-високо леглото, предлагаме метални обли крачета в различни височини - 5 см, 10 см, 13 см, 19 см и 23 см.

Конструкция и рамка на моторното легло
skandinavsko-motorno-leglo-masivno-darvo
Конструкцията на повдигащото легло е изцяло от масивно дърво, без ПДЧ. Добавени са метални елементи, които гарантират нейната издръжливост, а конструкцията e елегантно тапицирана, така че да пасне перфектно с интериора на стаята. Всички ъгли на леглото са заоблени – така никога няма да изпитваш досадната болка при инцидентно ритане на леглото.
Изпробвай моторно скандинавско легло от Platex,

докато се наслаждаваш на почивка в Дряновския Балкан

Ако все още се притесняваш да закупиш моторно легло онлайн и искаш преди това да се докоснеш до тях, ние ти предоставяме страхотната услуга:

Спецификации

Безплатна доставка и опция за монтаж

Предлагаме две опции за доставка и монтаж:

 • Безплатна доставка с куриер и собствен монтаж.
  Доставката се осъществява до твоята входна врата, а при блокове – до входа на блока, но след това трябва сам да се заемеш с пренасянето и сглобяването на леглото. Моторното легло ще пристигне почти сглобено, разделено на 4-5 части. Монтажът е много лесен и не изисква професионални умения.
 • Доставка и монтаж от Plateх
  Ние ще доставим и монтираме твоето легло. Няма нужда да пренасяш нищо и нито да се притесняваш за монтажа. Тази услуга се заплаща допълнително в размер на 290,00лв.
Гаранция

Всяко моторно скандинавско легло Platex идва с 5 години пълна гаранция. Тя покрива всички елементи на леглото и ако има проблем с някой от тях ние ще го подменим.
Пълните условия и инструкциите за употреба прочети тук.

Височина на скандинавското легло

Височината на леглото зависи от избора ти на модел, конфигурация и повдигащи крачета. Височината на леглото се определя от рамката (10см или 20см), дали има топ матрак (6см), дали ще прибавиш повдигащи крачета и колко високи ще са те. Матракът винаги е висок 20см.
Ако например избереш модел с топ матрак, височина на рамката 10см и повдигащи крачета 13см крайната височина на леглото е 10+20+6+13=49см.
Ако това не е твоята височина, винаги можеш да я промениш избор на друг размер повдигащи крачета. Те се предлагат в размери: 5см, 10см, 13см, 19см 23см.

Размери и габарити на моторните легла

Моторните легла Platex се предлагат в следните размери:

 • 80/200 см
 • 90/200 см
 • 105/200 см
 • 120/200 см
 • 140/200 см
 • 160/200 см
 • 180/200 см
 • 210/200 см

Ако имаш нужда от друг размер свържи се с нас. Можем да изработим размер по поръчка.

Габаритите на основната част на леглото заедно с матрака и топ матрака са абсолютно същите спрямо размера. Тоест при размер 90/200 см, реалният габарит също е 90/200 см. Ако избереш моторното легло с тапицерска табла, то има допълнителни 10 см. Например леглото без нея е 90/200 см, а с нея – 90/210 см.

Често задавани въпроси

Къде мога да видя моторните скандинавски легла Platex?

Можеш да видиш нашите моторни легла на две места :

 • В нашия магазин, който се намира в гр. Ихтиман ( 45 минути от центъра на София)
 • В нашите къщи за гости в гр. Дряново. Намират се на около 30 минути от гр. Велико Търново и гр. Габрово. В нашите къщи за гости можеш и да изпробваш леглото за една нощ, докато се наслаждаваш на красивата природа в региона.

Ако желаеш, свържи се с нас за повече информация.

Мога ли да изпробвам скандинавското легло преди да го закупя?

Да. Имаш възможност да изпробваш моторното легло, докато се наслаждаваш на приятна почивка. Посети нашите къщи за гости в Дряновския Балкан, където да тестваш моторното легло.

Скандинавско или българско е леглото?

Моторните скандинавски легла Platex са класически скандинавски модели предвидени основно за скандинавските пазар, но са произведени във фабриката на Platex в гр. Дряново.
В сътрудничество със скандинавските ни партньори, нашите специалисти издигнаха на много високо ниво изработката на моторното скандинавско легло, използвайки само висококачествени материали и най-ефективна технология.
Всичко това ние, от Platex, правим с една основна цел – да отговорим на твоите нужди за качествена почивка и спокоен сън.

Подходящо ли е моторното легло за хора със здравословни проблеми?
Да. Повдигащото се легло е подходящо при наличие на подобни проблеми, тъй като позволява да регулираш височината и позата, в която ще ти бъде удобно да застанеш.
Подходящо ли е моторното легло при болки в гърба или ставите?

Да. Моторното легло е подходящо при наличие на подобни проблеми, тъй като ти позволява да регулираш височината и позата, в която ще ти бъде удобно да заспиш. Благодарение на ултра тихия мотор и дистанционното управление, можеш да си гарантираш спокоен сън и да забравиш за болките в гърба.

Как ще пристигне моторното легло?
Леглото ще пристигне при теб почти сглобено. Разделено е на 4-5 части, за да бъде по-лесно негово пренасяне. Основната част на леглото с подматрачната рамка и моторният механизъм идват пакетирани заедно. Отделно се опаковат матракът, топ матракът и тапицерската табла.
Мога ли да купя на изплащане?
Да можеш. Работим с TBI, от които ще получиш добри условия за покупка на изплащане с разсрочено плащане до 3 години. Ако предпочиташ друга финансова институция, няма проблем. Свържи се с нас за да уточним формалностите.
Какви са начините за плащане?

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всяка поръчка над 149лв

Бърза доставка

работа по твоята поръчка започва до 24 часа след получаване

14 дни право на връщане

всички наши пратки се изпращат с право на преглед преди получаване

Купи сега, плати по-късно

купи сега и плати през следващите 4 месеца с 0% лихва.

ЧЕРЕН ПЕТЪК ПРЕЗ ЮНИ

НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКО
от -15% до -30%

До 30.06.2024г. (удължена до 15.07.2024г.) можеш да се възползваш от -15% до 30% отстъпка на ВСИЧКИ продукти в сайта на Platex.

Отстъпката важи за всички продукти и е автоматично приложена под формата на промоция.*

  * За продуктите с функцията за персонализиране “Сглоби сам” (от категориите матраци, топ матраци и скандинавски легла) трябва да добавиш отстъпката ръчно. Това става след добавяне на продукта в количката. След това трябва да въведеш съответния промо код “SGLOBISAM15” (за легла) или “SGLOBISAM30”  (за матраци и топ матраци) за да използваш отстъпката.

Полетата за промо кодове може да намериш в количката или на финалната стъпка при въвеждане на данните за доставка и финализиране на поръчката.

До 30.06.2024г. (удължена до 20.02.2024) можеш да се възползваш от -10% до -25% отстъпка на подбрани продукти в сайта на Platex.bg

Отстъпката важи само за продукти в промоция и е автоматично приложена под формата на намаление.

Подбраните продуктите в промоция са от категории: Спално бельо, Възглавници, Протектори за матраци и Моторни легла.

Промоция "Сглоби сам"

-15% отстъпка

До 21.04.2024  (удължена до 06.05.2024г.) можеш да се възползваш от -15% отстъпка с опцията „Сглоби сам“ на Моторни легла, Матраци и Топ матраци.

Това става след добавяне на продукта в количката. След това трябва да въведеш промо кода “SGLOBISAM15” за да използваш отстъпката от -15%.

Полетата за промо кодове може да намериш в количката или на финалната стъпка при въвеждане на данните за доставка и финализиране на поръчката.

Разгледай намаленията с опцията "Сглоби сам" в категории:

Разгледай другите намаления в категории: