Регулируема възглавница – Memory 3D Air

от 26.95 лв.
32.60 лв.

Описание

Възглавница Memory 3D Air се състои от три отделни части – пълнеж от мемори пяна, вътрешна калъфка с възможност за регулиране на височината и външен калъф Easy-care 3D Air

Калъфът Easy-Care 3D Air е с цип YKK, за да се изважда основната част на възглавницата и лесно да се пере в пералня машина. 4-те страници са от дишаща мембрана 3D Air – мембрана с пореста структура за допълнителна вентилация. Основната му част е от дишащата материя Double Jersey. Тя е хипоалергенна, антибактериална и е прошита с вата за допълнителен обем.

Вътрешната калъфка на възглавницата е от 100% памук. Тя е с цип и това позволява сами да регулирате височината, като изваждате част от обема на пълнежа.

Пълнежът е от фино смляна 100% мемори пяна. Мемори пяна е често избиран пълнеж във възглавници. Възглавницата от мемори пяна има отворена структура използвана в началото от НАСА, а впоследствие пренесена и в промишления текстил. Мемори пяната придържа тила и запомня позицията на главата.

Фино смляната мемори пяна има няколко ключови предимства пред целите отливки:

  • По-добра вентилация
  • Не задържа топлина в ядрото
  • Възможност да регулираш обема и височината
  • Съчетава класическа възглавница и мемори пяна

Възглавницата е подходяща за калъфки с размер до 50/70см.

Разгледайте всички наши Възглавници.

*Фигурите на прошиването е възможно да се различават от снимката

Поддръжка и пране

Калъфът с цип Easy-Care може лесно да бъде отделен от възглавницата и да бъде изпран в перална машина у дома. Препоръчваме да се пере до 40 градуса и с центрофуга на най-ниски обороти. В случай на упорити петна, може да се използват препарати за отстраняване на петна.  

Не препоръчваме пране на основната част на възглавницата, тъй като има риск от събиране и степкване на пълнежите. 

Използвай калъфки за възглавници със спалното си бельо. Калъфът Easy-Care може лесно да се пере, но въпреки това използването на калъфка е важно за по-дългия живот на възглавниците.

Доставка

Доставката се извършва до адрес или до офис на Еконт в срок от от 1 до 3 работни дни.

Цената на доставката се изчислява при финализиране на поръчката.

При поръчки над 99лв доставката е безплатна.

Пълнеж от фино смляна мемори пяна
Фино смляната мемори пяна притежава всички качества на целите отливки, но освен това има няколко ключови предимства: По-добра вентилация и не задържа топлина в ядрото; Възможност да регулираш обема и височината; Съчетава класическа форма на възглавницата и качествата на мемори пяната.

3D дишаща мембрана
Всички страници на възглавницата са от 3D дишаща мембрана. Тя е с пореста структура и позволява пълна циркулация на въздуха вътре във възглавницата. В комбинация с шредираната мемори пяна, това я прави нашия най-прохладен продукт.

Регулиране на обема
Ти сам можеш да определяш височината на възглавницата.
Вътрешният калъф на възглавницата има цип, чрез който можеш да извадиш част от пълнежа до достигане на оптималната за теб височина на възглавницата.

Калъф с цип Easy-Care
Външната част на възглавницата е сваляем калъф с цип, който може лесно и удобно да се пере в пералня машина.
Той е от материята Double Jersey и е прошит със силиконови влакна за допълнителен обем, мекота и здравина.

С грижа за природата

Всички наши продукти са произведени с грижа към природата – използвайки технологии, редуциращи излишния отпадък и зелена енергия от соларната ни централа.

Материя Double Jersey

Външната част от материята Double Jersey придава елеганта и луксозна визия, превръщайки възглавницата част от Premium серията на Platex. Материята прави възглавницата изключително приятна на допир, прохладна и много издръжлива във времето. Също така, тя е антибактериална, антиакарна и хипоалергенна. Прошита е със силиконови влакна за допълнителен обем и мекота.

*Фигурите могат да се различават от снимките

Научи повече

*Фигурите могат да се различават от снимките

Периодично сменяме фигурите на текстила и прошиването. Така материята Double Jersey може да изглежда различно, но тя винаги е със едни и същи свойства и високи качества.

Регулируеми възглавници

Знаеше ли, че можеш сам да определиш височината на своята възглавница?  Моделите от линията ни  „Регулируеми възглавници” имат вътрешен калъф с цип, чрез който можеш да извадиш част от пълнежа, за да достигнеш  най-оптималната и удобна за теб височина на възглавницата.

Калъф с цип - Easy-Care

Външната част на възглавницата е сваляем калъф с цип, който може лесно и удобно да бъде изпран  в перална машина.* Той е изработен от  луксозната материята Double Jersey и е прошит със силиконови влакна за допълнителен обем, мекота и здравина. Ципът YKK на калъфа гарантира издръжливост във времето. 

Спецификации на възглавниците Platex

Височина

Височината на възглавницата е една от най-важните предпоставки за качествен сън. Поради тази причина ние предлагаме регулируеми възглавници, чиято височина можеш да определиш сам спрямо своите предпочитания. Височината може да варира от 5 см до 15 см. За моделите възглавници, които не са регулируеми, използваме стандартната височина, която е удобна за най-голям процент от хора – 12 см.

Размери и съвместимост с калъфки

Размерите на всички модели възглавници са в българския стандарт 50/70 см. Реалният размер на възглавницата е 40/60см + нейната височина и пасва абсолютно точно в стандартна калъфка за възглавница (50/70 см).

Възглавниците с калъф Еasy-Сare могат да се използват и без калъфка, но е препоръчително по-редовното им пране. То от своя страна води до по-бързо износване.

Хипоалергенни

Всички възглавници Platex са хипоалергенни благодарение на материята Double Jersey. Тя е устойчива на прахови акари, които са най-честият причинител на алергии. Дори да страдаш от алергия, нашите възглавници ще ти осигурят качествен и спокоен сън.

Поддържа и пране

Калъфът с цип Easy-Care може лесно да бъде отделен от възглавницата и да бъде изпран в перална машина у дома. Препоръчваме да се пере до 40 градуса и с центрофуга на най-ниски обороти. В случай на упорити петна може да се използват препарати за отстраняване на петна.  

(+Икони на знаци за пране)

Не препоръчваме пране на основната част на възглавницата, тъй като има риск от събиране на материите. 

Използвай калъфки за възглавници със спалното си бельо. Калъфът Easy-Care може лесно да се пере, но въпреки това използването на калъфка е важно за по-дългия живот на възглавниците.

Често задавани въпроси

Мога ли да използвам възглавницата без калъфа Easy-Care?

Да, ако предпочиташ класическия тип възглавници, може да използваш възглавницата само с основната ѝ част, без калъфа Easy-Care. Основната част е съставена от 100% памук и е приятна на допир дори без калъф. 

 

Имай предвид, че използването на калъфа Easy-Care значително увеличава издръжливостта на възглавницата и с него по-лесно ще поддържаш нейната  хигиена.

Мога ли да използвам възглавницата с калъф Easy-Care, но без калъфка за възглавница?

Да, можеш да я използваш без калъфка. Но не ти го препоръчваме, тъй като калъфката  ще предпазва възглавницата и ще удължи нейната издръжливост. Възглавниците Platex са в стандартен размер 50/70 см,  така че можеш да използваш всякаква калъфка.

Предлагате ли възглавница против хъркане?

За съжаление, няма магическо решение за справяне с проблемите с хъркането, тъй като то зависи от много фактори. Въпреки това, един от най-честите фактори, които причиняват хъркане, е позицията на главата по време на сън. Затова, като качествен вариант за възглавница против хъркане, ние ти  предлагаме нашите регулируеми възглавници, с които можеш да опиташ различни височини, докато намериш  оптималната  и удобна позиция на главата.

Предлагате ли ортопедична възглавница?

Ортопедичните възглавници се характеризират,  с това, че заемат много по-добре  естествените извивки на тялото и имат  по-добра опора и разпределение на тежестта. Най-подходящи са материали като мемори пяна и анатомични форми по извивките на врата и главата. Ако се нуждаеш от ортопедична възглавница, ти  предлагаме нашата страхотна анатомична възглавница от мемори пяна. С нея можеш да си гарантираш спокоен и качествен сън.

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всяка поръчка над 99лв

Бърза доставка

работа по твоята поръчка започва до 24 часа след получаване и

14 дни право на връщане

всички наши пратки се изпращат с право на преглед преди получаване

Купи сега, плати по-късно

купи сега и плати през следващите 4 месеца с 0% лихва.

Леглото може да бъде поставено директно на земята и няма нужда от крачета. Ако предпочитате леглото ти да бъде по-високо може да добавиш повдигащи крачета от съответния размер за да достигнете нужната височина