МОТОРНИ ЛЕГЛА

СКАНДИНАВСКО МОТОРНО ЛЕГЛО

Комфортът вече е на един бутон разстояние

Нашите скандинавски моторни легла създават персонализирано преживяване за сън с ултра тихи мотори, те са с една от най-високата товароподемност в индустрията и с множество програмируеми опции.

Иновации

Комфорт от ново поколение

Грижа за здравето

Скандинавски стандарт

Ръчно изработени

Произведени в България

Комфорт и иновации

Здраве и тонус

Скандинавски стандарт

Произведено в България

Скандинавско моторно легло с повдигащ механизъм Platex

Вграденият моторен повдигащ механизъм на моторните легла Platex е с дистанционно управление, което позволява на Вас, нашите клиенти, да се настаните по най-удобния начин, без да полагате никакви усилия. Комфортът вече е на един бутон разстояние. Работейки основно със страни като Дания, Швеция и Норвегия нашите специалисти издигнаха на ново ниво изработката на моторни легла, като използваха най-висококачествените материали и най-ефективната технология – всичко това те направиха за вашите нужди и спокоен сън.

Ако не сте имали удоволствието да се докоснете до комфорта предлаган от моторните ни легла, можете да го направите в нашата Вила за гост “Дряново”, където можете да изпробвате леглата.
При покупка на някои от нашите легла нощувката е безплатна.

Моторен механизъм

Моторен механизъм

Вградена специална подматрачна рамка с моторен повдигащ механизъм, който може плавно да повдига, както горната, така и долната част на вашето тяло. Процеса се регулира с дистанционно управление изцяло от Вас, до достигане на желаната позиция. 

tapicerska-damaska

Тапицерска дамаска

Основната част на леглото, както и таблата с възможността да избирате между широка гама стилни цветови предложения за вашата тапицерска дамаска. Свържете се с нас за да ви изпратим актуалните наличните варианти.

Повдигащи крачета

Повдигащи крачета

Нашият моторен механизъм е толкова малък и дискретен, че поставянето на леглото директно върху пода не представлява проблем, но за тези, които предпочитат по-високо легло предлагаме различни повдигащи крачета.

Матрак и топ матрак

Матрак и топ матрак

Матракът и топ матракът, съобразени със скандинавските стандарти са изработени от висококачествени материали и са доказано ортопедични. Ядрто на матрака е от 16 см полиуретан, а топ матрака от 4 см латекс. Те са в отделни калъфи, които са лесни и удобни за пране в перална машина.

Скандинавско моторно легло Platex

с повдигащ механизъм

Вграденият моторен повдигащ механизъм на моторните легла Platex е с дистанционно управление, което позволява на Вас, нашите клиенти, да се настаните по най-удобния начин, без да полагате никакви усилия. Комфортът вече е на един бутон разстояние. Работейки основно със страни като Дания, Швеция и Норвегия нашите специалисти издигнаха на ново ниво изработката на моторни легла, като използваха най-висококачествените материали и най-ефективната технология – всичко това те направиха за вашите нужди и спокоен сън.

1 680,00 лв.

Размер: 80/200

1 800,00 лв.

Размер: 90/200

2 040,00 лв.

Размер: 120/200

2 280,00 лв.

Размер: 140/200

3 240,00 лв.

Размер: 160/200

3 480,00 лв.

Размер: 180/200

*леглата са подходящи за хора със здравословни проблеми

**цените включват всички компоненти на леглото

***включена безплатна доставка

Контактна форма

Скандинавско легло с повдигащ механизъм Platex

Вграденият моторен повдигащ механизъм на скандинавско легло Platex е с дистанционно управление, което позволява на Вас, нашите клиенти, да се настаните по най-удобния начин, без да полагате никакви усилия. Комфортът вече е на един бутон разстояние. Работейки основно със страни като Дания, Швеция и Норвегия нашите специалисти издигнаха на ново ниво изработката на скандинавското легло, като използваха най-висококачествените материалии най-ефективната технология – всичко това те направиха за вашите нужди и спокоен сън.Ако не сте имали удоволствието да се докоснете до комфорта предлаган от скандинавско легло, можете да го направите в нашата Вила за гости “Дряново”, където можете да изпробвате скандинавското легло. При покупка на скандинавско легло нощувката е безплатна.
Скандинавско легло | Platex 1945
Скандинавско легло | Platex 1945

Защо да изберете скандинавско легло

Скандинавците се стараят да си подсигурят най-добрите възможни условия засън и възстановяване – с пълното разбиране, че качественият сън е качествен живот. От средата на миналия век мебелният дизайн в тази част на Европа поема път на развитие в посока опростяване, минимализъм и функционалност.Скандинавско легло Platex събира в себе си стилен дизайн и практичен повдигащ механизъм за да осигури максимална наслада и перфектен комфорт.Най-голямото преимущество на скандинавското легло е това, че ще ви създаде повече комфорт и може да ви направи по-здрави. Използвайки скандинавско легло с правилния матрак, то ще подобри значително съня ви. При плоските легла има голяма вероятност да заспите в неправилна поза. Хората с проблеми в гърба или ставите се влошават, докато спят на плоски легла. Спането на една страна може да причини проблеми с дишането. Скандинавско легло ви позволява да спите по гръб и да накланяте горната или долната част на тялото си в по-удобна позиция. Днес хората четат в леглото, работят върху лаптопите си и гледат телевизия в леглото. На плоско легло трябва да наредите много възглавници, за да се чувствате комфортно. Възглавниците се изместват и може да предизвикат болки в гърба или врата. Много проучвания показват, че скандинавското легло има терапевтични ефекти върху организма. Тези премиум системи за сън са проектирани за максимален комфорт и индивидуална настройка. Всички сме различни и имаме различни проблеми. Ако не сте намерили правилната система за сън, тоскандинавското легло може да бъде правилният избор.
Скандинавско легло с топ матрак | Platex 1945
Скандинавско легло с матрак и топ матрак | Platex 1945

Характеристики на скандинавско легло Platex

Скандинавско легло – моторен механизъмСкандинавското легло Platex съдържа вграденаспециалнаподматрачна рамкасмоторен повдигащ механизъм. Този механизъм на скандинавското легло може плавно да повдига, както горната, така и долната част на вашето тяло. Процеса на повдигане и сваляне на скандинавското легло се регулира с дистанционно управление изцяло от Вас, до достигане на желаната позиция.Скандинавско легло- Тапицерска дамаскаОсновната част на скандинавско легло Platex, както итаблата се предлагатсвъзможността да избирате между широка гама стилни цветови предложения за вашата тапицерска дамаска. Така вашето скандинавско леглоще се съчетае перфектно с избрания от вас интериор. Свържете се с нас за да ви изпратим актуалните наличните варианти за цветове и дамаски на скандинавско легло Platex.Скандинавско легло – Матрак и топ матракМатракъти топ матракът на скандинавско легло Platex са напълносъобразенисъс скандинавските стандарти.Те са изработени от висококачествени материали и са доказано ортопедични. Ядрото на матрака на скандинавското легло е от 16 см полиуретан, а топ матракът на скандинавското легло е от 4 см латекс или мемори пяна. Матракът и топ матракът на скандинавско легло са в отделни калъфи, които са лесни и удобни за пране в перална машина.Скандинавско легло – Повдигащи крачетаМоторният механизъм на скандинавско легло Platex е толкова малък и дискретен, че поставянето на леглото директно върху пода не представлява проблем. За тези от вас, които предпочитат по-високо скандинавско легло предлагаме различни видовеповдигащи крачета за да удовлетворим вашите нужди и желания.
Скандинавско легло за двама | Platex 1945
Скандинавско легло за двама с отделен механизъм | Platex 1945

При какви неблагоприятни състояния скандинавското легло може да ви помогне

Скандинавското легло може да ви помогне да намалите болките в гърба. При хора с болки в гърба се препоръчва използването на регулируемо скандинавско легло. Плоското легло може да не осигури подходяща опора за гръбначния стълб, което води до излишна болка в гърба и неспокоен сън. Накланянето на леглото на 45 градуса осигурява облекчение за долната част на гърба. Чрез повдигането на стъпалото на леглото се освобождава още повече натиск върху гръбначния стълб, който повдига краката и огъва коленете. Хората, които имат регулируемо скандинавско легло установяват, че то е много по-удобно от плоското легло.Скандинавското легло може да бъде от помощ и за освобождаване от киселини. Пациентите, страдащи от киселинност, се възползват от това, че горната част на тяло им може да бъде повдигната със моторното скандинавско легло. Това помага на стомаха да задържа киселините. На плоско легло те се придвижват до хранопровода и се образуват киселини в стомаха. Скандинавското легло може да помогне и да подобрите дишането си. Използвайки регулируемо скандинавско легло, вие сте в състояние да подобрите дишането си, което доставя повече кислород в тялото. Това предотвратява сърцето да работи по-усилено, за да доставя кислород и кръв на жизнените органи. Страдащите от синузит също може да се възползват от предимствата на тези легла.Скандинавско легло при астма и хъркане – Издигането на горната част на тялото е от полза за пациентите с астма. Хоризонталният матрак ограничава въздушните тръби и увеличава трудността при придвижване на въздуха до важни основни органи. Друго нещо, за което помага скандинавското легло е хъркането. Обикновено настройването на горната част на скандинавското легло на по-високо положение елиминира или намалява хъркането.Намалете болките и отоците в краката чрез използването на скандинавско легло.Хората, страдащи от подути крака, изпитват огромна болка и дискомфорт. Чрез повдигане на коленете, ще си осигурите максимално облекчение. Заспиването с леко повдигнати крака, ще предотврати натрупването на течности и ще намали болката.Скандинавско легло при безсъние – Много хора страдат от безсъние. Регулируемото скандинавско легло предлага много позиции, така че те могат да намерят позицията, която ги кара да заспят по-бързо. Подобрената циркулация на кръвния поток и подобрените нива на кислород помагат за по-бързото заспиване.
Скандинавско легло рамка | Platex 1945
Скандинавско легло дървена рамка | Platex 1945

Скандинавско легло с повдигащ механизъм Platex
Защо да изберете скандинавско легло
Характеристики на скандинавско легло Platex
При какви неблагоприятни състояния скандинавското легло може да ви помогне