Скандинавско легло Platex | Platex 1945

МОТОРНО СКАНДИНАВСКО ЛЕГЛО

Комфортът вече е на един бутон разстояние

Нашите моторни скандинавски легла създават персонализирано преживяване за сън с ултра тихи мотори, те са с една от най-високата товароподемност в индустрията и с множество програмируеми опции.

Иновации

Комфорт от ново поколение

Грижа за здравето

Скандинавски стандарт

Ръчно изработени

Произведени в България

Комфорт и иновации

Здраве и тонус

Скандинавски стандарт

Произведено в България

Скандинавско моторно легло с повдигащ механизъм Platex

Вграденият моторен повдигащ механизъм на скандинавско легло Platex е с дистанционно управление, което позволява на Вас, нашите клиенти, да се настаните по най-удобния начин, без да полагате никакви усилия. Комфортът вече е на един бутон разстояние. Работейки основно със страни като Дания, Швеция и Норвегия нашите специалисти издигнаха на ново ниво изработката на моторни легла, като използваха най-висококачествените материали и най-ефективната технология – всичко това те направиха за вашите нужди и спокоен сън. Ако не сте имали удоволствието да се докоснете до комфорта предлаган от моторните ни легла, можете да го направите в нашата Вила за гост “Дряново”, където можете да изпробвате леглата. При покупка на някои от нашите легла нощувката е безплатна.
Моторен механизъм

Моторен механизъм

Вградена специална подматрачна рамка с моторен повдигащ механизъм, който може плавно да повдига, както горната, така и долната част на вашето тяло. Процеса се регулира с дистанционно управление изцяло от Вас, до достигане на желаната позиция. 

tapicerska-damaska

Тапицерска дамаска

Основната част на леглото, както и таблата с възможността да избирате между широка гама стилни цветови предложения за вашата тапицерска дамаска. Свържете се с нас за да ви изпратим актуалните наличните варианти.

Повдигащи крачета

Повдигащи крачета

Нашият моторен механизъм е толкова малък и дискретен, че поставянето на леглото директно върху пода не представлява проблем, но за тези, които предпочитат по-високо легло предлагаме различни повдигащи крачета.

Матрак и топ матрак

Матрак и топ матрак

Матракът и топ матракът, съобразени със скандинавските стандарти са изработени от висококачествени материали и са доказано ортопедични. Ядрто на матрака е от 16 см полиуретан, а топ матрака от 4 см латекс. Те са в отделни калъфи, които са лесни и удобни за пране в перална машина.

Моторно скандинавско легло Platex

с повдигащ механизъм

Вграденият моторен повдигащ механизъм на моторните легла Platex е с дистанционно управление, което позволява на Вас, нашите клиенти, да се настаните по най-удобния начин, без да полагате никакви усилия. Комфортът вече е на един бутон разстояние. Работейки основно със страни като Дания, Швеция и Норвегия нашите специалисти издигнаха на ново ниво изработката на моторни легла, като използваха най-висококачествените материали и най-ефективната технология – всичко това те направиха за вашите нужди и спокоен сън.

Намаление до -400лв

 -10% на всички легла

от 09.09.2022 до 30.09.2022

1660,00 лв

1845,00 лв.

Размер: 80/200

1780,00 лв

1 980,00 лв.

Размер: 90/200

2160,00 лв

2 240,00 лв.

Размер: 120/200

2240,00 лв

2 490,00 лв.

Размер: 140/200

3190,00 лв

3 560,00 лв.

Размер: 160/200

3390,00 лв

3 790,00 лв.

Размер: 180/200

 • Срок на доставка от 1 до 3 седмици 
 • Цените включват всички компоненти на леглото
 • Леглата са подходящи за хора със здравословни проблеми

телефон и Viber
+359 888 138 174

+359 877 47 86 47

Контактна форма

Виж повече

Скандинавско легло с повдигащ механизъм Platex

Вграденият моторен повдигащ механизъм на скандинавско легло Platex е с дистанционно управление, което позволява на Вас, нашите клиенти, да се настаните по най-удобния начин, без да полагате никакви усилия. Комфортът вече е на един бутон разстояние. Работейки основно със страни като Дания, Швеция и Норвегия нашите специалисти издигнаха на ново ниво изработката на скандинавското легло, като използваха най-висококачествените материали и най-ефективната технология – всичко това те направиха за вашите нужди и спокоен сън. Ако не сте имали удоволствието да се докоснете до комфорта предлаган от скандинавско легло, можете да го направите в нашата Вила за гости “Дряново”, където можете да изпробвате скандинавското легло. При покупка на скандинавско легло нощувката е безплатна.
Скандинавско легло | Platex 1945
Скандинавско легло | Platex 1945

Защо да изберете скандинавско легло

Най-високи стандарти при избора на условия за сън и възстановяване се забелязват от години точно при скандинавците. Те от дълги години с избора си доказват, че разбират, че качеството на живот до голяма степен зависи от качеството на съня на човека. Още от средата на 20ти век в дизайна на мебели в скандинавските страни се забелязва голямо развитие по отношение на минимализъм, максимално опростяване но в същото време и максимална функционалност на мебелите за сън. Скандинавско легло Platex събира в себе си стилен дизайн и практичен повдигащ механизъм за да осигури максимална наслада и перфектен комфорт. Най-голямото преимущество на скандинавското легло е това, че ще ви създаде повече комфорт и може да ви направи по-здрави. Използвайки скандинавско легло с правилния матрак, то ще подобри значително съня ви. Рисковете, които крия обикновените плоски легла включват заспиване в неправилна поза, което неусетно може да доведе до редица здравословни проблеми. Ако имате проблеми с гърба, кръста или ставите, е възможно тези проблеми да се влошават в следствие от спането на плоско легло. Спокойното дишане е един от най-важните фактори за хубав сън, а спането на една страна завишава риска от проблеми с него. Скандинавско легло ви позволява да спите по гръб и да накланяте горната или долната част на тялото си в по-удобна позиция. Леглото в днешно време се е превърнало в универсална мебел, тъй като хората весто го използват освен за сън, също и за четене, работа с лаптоп, гледане на телевизия и други. На обикновено плоско легло в съзможно да се нуждаете от множество възглавнвици за удобство и комфорт. А ако възглавниците случйно се разместят, това може да доведе до нежелани болки в областта на врата или гърба. Много проучвания показват, че скандинавското легло има терапевтични ефекти върху организма, защото този тип висококачествени системи са с индивидуални настройки с цел максимален комфорт при съм. Всички сме различни и имаме различни проблеми. Ако не сте намерили правилната система за сън, то скандинавското легло може да бъде правилният избор.
Скандинавско легло с топ матрак | Platex 1945
Скандинавско легло с матрак и топ матрак | Platex 1945

Характеристики на скандинавско легло Platex

Скандинавско легло – моторен механизъм Скандинавското легло Platex съдържа вградена специална подматрачна рамка с моторен повдигащ механизъм. Този механизъм на скандинавското легло може плавно да повдига, както горната, така и долната част на вашето тяло. Процеса на повдигане и сваляне на скандинавското легло се регулира с дистанционно управление изцяло от Вас, до достигане на желаната позиция. Скандинавско легло- Тапицерска дамаска Основната част на скандинавско легло Platex, както и таблата се предлагат с възможността да избирате между широка гама стилни цветови предложения за вашата тапицерска дамаска. Така вашето скандинавско легло ще се съчетае перфектно с избрания от вас интериор. Свържете се с нас за да ви изпратим актуалните наличните варианти за цветове и дамаски на скандинавско легло Platex. Скандинавско легло – Матрак и топ матрак Матракът и топ матракът на скандинавско легло Platex са напълно съобразени със скандинавските стандарти. Те са изработени от висококачествени материали и са доказано ортопедични. Ядрото на матрака на скандинавското легло е от 16 см полиуретан, а топ матракът на скандинавското легло е от 4 см латекс или мемори пяна. Матракът и топ матракът на скандинавско легло са в отделни калъфи, които са лесни и удобни за пране в перална машина. Скандинавско легло – Повдигащи крачета Моторният механизъм на скандинавско легло Platex е толкова малък и дискретен, че поставянето на леглото директно върху пода не представлява проблем. За тези от вас, които предпочитат по-високо скандинавско легло предлагаме различни видове повдигащи крачета за да удовлетворим вашите нужди и желания.
Скандинавско легло за двама | Platex 1945
Скандинавско легло за двама с отделен механизъм | Platex 1945

При какви неблагоприятни състояния скандинавското легло може да ви помогне

Скандинавското легло може да ви помогне да намалите болките в гърба. При хора с болки в гърба се препоръчва използването на регулируемо скандинавско легло.Болки в гърба и неспокоен сън могат да възникнат в следствие на използването на плоско легло, което не може да осигури толкова добра опора на гръбначния сълб, както скандинавското легло. Възможността леглото да бъде наклонено например на 45 градуса, би могло да осигури голямо облекчаване на кръста и долната част на гръбнака. Когато съпалата се повдигнат чрез повдигането на леглото в долната му част, това спомага за още по-силно освобождаване на напрежение от гръбнака. Потребителите, избрали регулируемо скандинавско легло за своята спалня, установяват многократното увеличаване на удобството, в сравнение с обикновеното плоско легло. Скандинавското легло може да бъде от помощ и за освобождаване от киселини. Пациентите, страдащи от киселинност, се възползват от това, че горната част на тяло им може да бъде повдигната със моторното скандинавско легло. Това помага на стомаха да задържа киселините.В противен случай, при използването на обикновено плоско легло, киселините се предвижват нагоре към хранопровода и са причина на дискомфорт. Скандинавското легло може да помогне и да подобрите дишането си. Използвайки регулируемо скандинавско легло, вие сте в състояние да подобрите дишането си, което доставя повече кислород в тялото. Това улеснява работата на сърцето и то доне се претоварва за да достави кислород на органите. Синузитът също е състояние, което може да бъде облекчено при използването на скандинавско легло и неговите предимства. Скандинавско легло при астма и хъркане – Издигането на горната част на тялото е от полза за пациентите с астма. Обикновения матрак на плоско легло затруднява притока на въздух до важни органи тъй като ограничава част от въздупните тръби. Друго нещо, за което помага скандинавското легло е хъркането. Обикновено настройването на горната част на скандинавското легло на по-високо положение елиминира или намалява хъркането. Намалете болките и отоците в краката чрез използването на такъв тип легло.Хората, страдащи от подути крака, изпитват огромна болка и дискомфорт. Този дискомфорт може да бъде облекчен чрез леко повдигане на коленете. Ако хората, които страдат от това заспиват с повдигнати крака, то това ще намали значително болката. Скандинавско легло при безсъние – Много хора страдат от безсъние. Регулируемото скандинавско легло предлага много позиции, така че те могат да намерят позицията, която ги кара да заспят по-бързо. За да заспите по-бързо е много добре да бъде подобрена кръвната циркулация и увеличение на нивата на кислорд, което може да бъде постигнато с този тип легло.
Скандинавско легло рамка | Platex 1945
Скандинавско легло дървена рамка | Platex 1945


Скандинавско легло с повдигащ механизъм Platex
Защо да изберете скандинавско легло
Характеристики на скандинавско легло Platex
При какви неблагоприятни състояния скандинавското легло може да ви помогне

ОЧАКВАЙ СКОРО
НОВИЯТ НИ УЕБСАЙТ

Абонирай се и ще получиш:
ваучер за

-10%
отстъпка

Бъди от първите, които ще могат да се насладят на:

 • „Сглоби сам“ – нови функции за персонализиране на продукти
 • Нови модели Скандинавски моторни легла
 • Нови продуктови категории:
  • Матраци
  • Топ матраци
  • Протектори за матраци 

Ще ти изпратим ваучера щом новата версия на сайта е online, а след това ще те държим в течение за други неустоими оферти. Винаги можеш да се отпишеш, ако не искаш да получаваш повече оферти от нас.