МАСКИ ЗА ЛИЦЕ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА PLATEX

изработени от естествени материали - 100% памук

Нашата мисия е да бъдем полезни на нашите клиенти в тези тежки времена, затова от началото на извънредното положение в България напълно променихме производството си за това, което е наистина нужно на всички сега – предпазни маски за лице.

Маските за лице Platex са устойчиво и екологично решение – те са за многократна употреба и са изработени от естествени материали – 100% памук.

Повдигащи крачета

Повдигащи крачета

Нашият моторен механизъм е толкова малък и дискретен, че поставянето на леглото директно върху пода не представлява проблем, но за тези, които предпочитат по-високо легло предлагаме различни повдигащи крачета.

Матрак и топ матрак

Матрак и топ матрак

Матракът и топ матракът, съобразени със скандинавските стандарти са изработени от висококачествени материали и са доказано ортопедични. Ядрто на матрака е от 16 см полиуретан, а топ матрака от 4 см латекс. Те са в отделни калъфи, които са лесни и удобни за пране в перална машина.

* Предпазните маски Platex са ефективно решения за намаляване разпространението на вируси, но въпреки своята висока степен на вирусна филтрация те не могат да гарантират защита на носещия маската от заразяване.

МАСКИ ЗА ЛИЦЕ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА PLATEX

Модел Classic маски за лице имат плоска правоъгълна форма с плътно пришити басти. Това позволява маските за лице да се разширят в средата, да придобият заоблена форма и така, да покриват носа и брадичката.
Model Professional са специално модифицирани с уникална форма, която позволява маските за лице да прилягат плътно към лицето. Това увеличава максимално вдишания въздух  да преминава през маската, а не от страни на нея.

Както Classic, така и Professional моделите се състоят от 3 слоя от 100% памук. Два външни слоя, плюс допълнителен защитен слой от специално обработен защитен плат.
 Те са с прешити подгъви за перфектен външен вид и допълнителна здравина, което ги прави подходящи за употреба над 30 пъти.

За повече информация разгледайте нашия каталог с Platex Маски за лице за многократна употреба.

За запитвания и поръчки на едро, моля свържете се с нас.

Маските за лице Platex са лабораторно тествани от БАН с вирус подобен на SARS-CoV-2.

МАСКИ ЗА ЛИЦЕ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА PLATEX
Част от нашите дългогодишни партньори

Много съм доволна от качеството на маските. Препоръчвам!

Петя Иванова

Част от нашите дългогодишни партньори

Маските са много готини. Могат да се използват многократно, защото се перат, без загуба на цвета и качеството...

Димитър Палазов

Част от нашите дългогодишни партньори

Препоръчах маските на всичките си приятели. Меки и удобни са, което е голям плюс.

Елеонора Стефанова

Част от нашите дългогодишни партньори

Маските предпазват от всякакви вируси и зарази. Проверено и потвърдено от собствен опит ;)

Георги Петров